OVERSPANNINGS- BEVEILIGING BIJ UW TOESTELLEN

Wanneer een onweer nadert, dan zijn uw elektrische toestellen niet meer veilig. Tenzij u natuurlijk vooraf overspanningsbeveiliging laat installeren door Dabib Group.

OOK BIJ INVALLEN VERAF KAN DE SCHADE GROOT ZIJN

Als de bliksem inslaat, zelfs vele kilometers ver, dan kunnen de gevolgen zich verspreiden tot aan de bekabeling voor elektriciteit, telefoon, … die zich in uw gebouw of woning bevinden. Uw TV, uw telefoon, al uw keukenapparaten zijn gedoemd tot uitdoving van het laatste licht. Om dan nog maar niet over mogelijke brand te spreken. Dit kunt u voorkomen door een bliksemafleider en overspanningsbeveiliging te laten installeren door Dabib Group.

KLEINE KOST NU VERHINDERT GROTE KOSTEN LATER

De kleine kost die een aarding of diverse beveiligingen u nu kosten, zijn peanuts als u bedenkt hoeveel schade u aan uw woning of toestellen kunt hebben bij een blikseminslag. En rekenen op uw brandverzekering die alles zal vergoeden is “wishfull thinking” want hoe dan ook betaald men nooit het volledige bedrag terug. Denk daarom vooraf aan mogelijke beveiligingsmethodes voor het te laat is en doe beroep op Dabib Group om u hierbij bij te staan. Het team geeft u graag vakkundig advies.

CONTACTEER ONS

DABIB GROUP
Stationsstraat 81
1570 Galmaarden

054 58 69 79
[email protected]