AARDINGSLUS, EEN WETTELIJKE VERPLICHTING

Een aardingslus is het belangrijkste onderdeel van uw elektrische installatie in uw woning. Door de aarding wordt stroomverlies namelijk zonder gevaar afgevoerd. Een toestel dat een gebrek vertoont levert op die manier geen gevaar op wanneer u ermee zou in contact komen.

GEVOLGEN GEEN AARDING

Wanneer er geen aarding aanwezig is, dan wordt u als persoon de geleider van het elektriciteitsverlies en dit kan dodelijke gevolgen hebben. Een aarding is bovendien wettelijk verplicht en dus zeker geen overbodige luxe. Veel oudere woning hebben geen aarding doordat de wet dit vroeger ook niet oplegde. Toch is hier zeker een oplossing voor. U kan horizontale geleiders ingraven of palen en pennen verticaal in de grond slaan. Op die manier kan de verliesstroom toch nog op een veilige manier naar de aarde geleid worden.

SPECIALISTEN IN HUN VAK

Het spreekt voor zich dat de elektriciteit in uw gebouw dient geïnstalleerd te worden door een ervaren vakman. Ook de aardingslus en aardingen mag u niet overlaten aan een amateur. Kies daarom steevast voor Dabib Group en slaap op beide oren. Neem gerust contact op voor meer info. In de fotogalerij vindt u foto’s terug van diverse werven en meer info over het team vindt u op de desbetreffende pagina.

In beeld

CONTACTEER ONS

DABIB GROUP
Stationsstraat 81
1570 Galmaarden

054 58 69 79
[email protected]